Studiereis
Studiereis Letselschade Sevilla 19 t/m 23 april 2023

Over deze studiereis

Datum:
Woensdag 17 april 2024 t/m zondag 21 april 2024

Locatie:
Hotel Ponte Sisto
www.hotelpontesisto.it

Bestemd voor
Advocaten en juristen

Tarieven - Kosten, betalingstermijn en annulering:
€ 4.250,00 excl. btw. per persoon

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen in de vervoers- en verblijfskosten tot aan ticketuitgifte.

Aanmelden is mogelijk tot 28 maart 2024 (onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchten en hotelkamers).

De prijs is inclusief kosten cursus, digitaal cursusmateriaal, 4x hotelovernachting, 4x city tax, 4x ontbijt, bustransfers van en naar het vliegveld in Sevilla, retourvlucht met Transavia, luchthavenbelasting.

De prijs is exclusief BTW, ruimbagage, reis- en annuleringsverzekering, diners en persoonlijke uitgaven. Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Studiecentrum Kerckebosch heeft het recht om tot 20 dagen voor de dag van vertrek de reissom te verhogen in verband met wijzigingen in de vervoerskosten (met inbegrip van brandstoftoeslagen).

Annulering
In geval van verhindering vindt geen restitutie plaats. U kunt zich echter laten vervangen door een collega. De kosten in verband met het omboeken van vliegtickets of opnieuw aankopen van vliegtickets (indien de wijziging plaatsvindt na uitgifte van de vliegtickets, ca. 3 weken voor dato) worden doorberekend.

Betalingstermijn
Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur van de reissom wij verzoeken u deze te voldoen binnen 10 dagen na ontvangst van deze factuur.

Aansprakelijkheid:

  • De cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van alle lesuren.
  • Studiecentrum Kerckebosch is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door de cursisten.
  • Gemaakte kosten in geval van medische assistentie of overmacht zijn voor rekening van de cursist.
  • De cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het bij zich hebben van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort en eventueel rijbewijs en groene kaart. Indien de cursist de reis niet (geheel) kan maken wegens het ontbreken van enig (geldig) document, komt zulks met alle daaraan verbonden gevolgen voor zijn rekening.